Richtlijnen

Lieve gasten,

Door de maatregelen omtrent COVID-19, zijn wij genoodzaakt je onder andere wat omstandigheden te ontvangen dan je van ons gewend bent. Dit zijn aanpassingen in grote en kleine lijnen, maar je kunt er op rekenen dat wij gegarandeerd voor een warm onthaal en een fijne dag zullen zorgen.

In het kader van verwachtingsmanagement, willen we je vragen om onderstaande informatie goed door te lezen voor het maken van een reservering.
Heb je nog vragen? Dan kun je ons mailen op info@sandandpepper.nl.

Vanwege onze beperkte ruimte kiezen we er op dit moment voor enkel viertallen of huishoudens te ontvangen. Let op: als je met meer dan 4 personen wilt reserveren dien je uit 1 huishouden te komen (op 1 adres woonachtig te zijn). Bel voor een reservering voor meer dan 4 personen even met 06-23092387 of stuur een mailtje naar info@sandandpepper.nl.

Aankomende tijd kunnen wij minder gasten tegelijkertijd verwelkomen. Om toch zoveel mogelijk mensen de kans te geven om bij ons te kunnen eten, hebben wij gekozen om indien je een reservering maakt te werken met een eindtijd. Wij zullen uiteraard zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt binnen de tijd die je hebt gekozen. Wel vragen we jullie bewust te zijn van de eindtijd en deze te respecteren. Mocht je langer willen blijven, bespreek deze wens dan bij binnenkomst met een van ons. Geacht de drukte en andere reserveringen, is het wellicht een mogelijkheid om wat langer te blijven zitten dan de gegeven eindtijd.

Reserveren is in eerste instantie voor een tafel binnen. Hierbij houden we rekening met dat, in het geval van lekker weer, iedereen die heeft gereserveerd ook buiten plaats zou kunnen nemen. Onder uitzonderlijke weersomstandigheden, zullen we eventueel je reservering moeten verplaatsen. Dit doen we uiteraard door middel van telefonisch overleg.

Naast de gereserveerde tafels, houden wij ten alle tijden ook tafels beschikbaar voor binnenloop. Dit zijn er wel wat minder dan je gewend bent van ons, dus wil je verzekerd zijn van een plekje dan is reserveren de beste optie.

Ook in de keuken hebben we maar plaats voor een mini team. Daarom zal de kaart voor de aankomende tijd wat compacter zijn. In het laagseizoen (vanaf oktober) werken wij met een all-day menu. Deze kaart is de gehele dag beschikbaar vanaf 11:30 uur. Om de kaart te bekijken, klik hier.

Neem verder de volgende regels altijd in acht:
– Kom op tijd. Indien je 10 minuten te laat bent komt jouw reservering te vervallen.
– Bij ontvangst zullen de handen gedesinfecteerd worden. Wanneer er door medewerkers gezondheidsrisico’s geconstateerd worden, kan de toegang geweigerd worden.
– Volg ten alle tijden de instructies van ons personeel op.
– Houd zo veel mogelijk 1,5 meter afstand tot de medewerkers en andere gasten.

Blijf thuis en reserveer niet:
– bij verkoudheid – en/of griepklachten
– bij koorts en/of benauwdheidsklachten van een gezinslid/huisgenoot
– indien u het nieuwe coronavirus heeft gehad en dit is is korter dan 7 dagen geleden
– indien bij een gezinslid/huisgenoot het nieuwe coronavirus is vastgesteld en er in de afgelopen 14 dagen contact is geweest terwijl er nog klachten waren
– indien je in thuisisolatie bent omdat er direct contact is geweest met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld

Laten we er samen een heerlijke herfst van gaan maken!
– everything will be allright –

Hopelijk tot snel

Liefs, team Sand & Pepper
Openingstijden

Maandag: gesloten

Dinsdag: gesloten

Woensdag: gesloten

Donderdag: gesloten

Vrijdag: gesloten

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten

Sand&Pepper

Strand Westenschouwen 1
4328 NZ Burgh-Haamstede

Indien u gebruik maakt van navigatie, toets dan ‘Kampweg’ in om zo bij de dichtstbijzijnde parkeerplaats te komen. Volg de bordjes ‘Strand de Punt’ vanaf de rotonde.

info@sandandpepper.nl 0623092387

© All rights reserved 2020 Disclaimer