RESERVEREN

Je hebt zin in een hapje, drankje, diner of lunch bij Sand & Pepper, hoe gaat dat nou eigenlijk in z’n werk? Is reserveren noodzakelijk of kan je ook gewoon lekker aan komen waaien?

We hebben het even voor je op een rijtje gezet. Hier komen ze, de mogelijkheden:


1. BINNENLOPEN ZÓNDER RESERVERING

Het is te allen tijde* mogelijk om bij Sand & Pepper langs te komen zonder reservering. Naast dat we 4 tafels reserveren voor lunch & diner, houden we verder juist grotendeels van het terras beschikbaar voor ‘walk-in’ (ongeveer driekwart dus). Bij minder weer is het binnen in het restaurant iets meer passen en meten, maar ook daar reserveren we niet alles vol. Dit doen we zo, omdat we dat bij ons als locatie en beachbar vinden passen. Het ongeplande leven heeft ook zo z’n charme!
Indien je aankomt lopen zonder reservering, kunnen we je bij de deur kunnen vertellen in hoeverre er gelijk plek is of dat je nog een moment geduld nodig hebt voordat je plaats kunt nemen. In het laatste geval regelen wij uiteraard een lekker drankje voor tijdens het wachten.
* tenzij Sand & Pepper exclusief is afgehuurd voor een besloten partij, waardoor we gesloten zijn


2. RESERVEREN VIA DE WEBSITE

Op de website kan je via ons online reserveringssysteem tot een avond van te voren (19:00u) een plekje reserveren, índien er nog een tafel beschikbaar is voor het gewenste aantal personen. Reserveren op deze manier kan tot max 12 personen, ben je met meer dan 12 personen kijk dan bij het kopje ‘GROEPEN’.
Bij het maken van een reservering heb je voor de lunch een tijdslot van anderhalf uur en voor diner een tijdslot van twee uur. Indien er een eindtijd aan je reservering verbonden is dan zie je dit staan wanneer je de reservering maakt (aangegeven in het oranje). Op deze manier hopen we zoveel mogelijk mensen te kunnen verblijden, zonder af te doen aan de kwaliteit. Mocht je langer willen blijven zitten, bespreek deze wens dan bij binnenkomst met degene die jullie ontvangt. Samen kunnen we, geacht de drukte, kijken naar de mogelijkheden.
Reserveren kan op de homepage, rechts onderin zit een knop met ‘reserveren’. Let op, het kan even duren voordat deze verschijnt in beeld.


3. GROEPEN

We nemen gedurende het seizoen reserveringen voor lunch en diner aan tot max 12 personen.
Bestaat je gezelschap uit max 12 personen? > Dan kun je reserveren via het online reserveringssysteem. Let op: vanaf 8 personen vragen we jullie als gezelschap een keuze van maximaal 3 verschillende gerechten te maken (kindergerechten uitgezonderd).
Bestaat je gezelschap uit meer dan 12 personen? > Dan kan je geen reservering maken voor de lunch of diner. Wel is het mogelijk om (buiten de feestdagen & vakanties om) Sand & Pepper af te huren voor een groter gezelschap, voor feestjes, huwelijken, etc. of om een arrangement af te spreken. De mogelijkheden hiervoor kun je bespreken met Marlijn, door het contactformulier in te vullen onder het kopje ‘Evenementen‘ of door een e-mail te sturen naar events@sandandpepper.nl.


4. OVERIGE INFO 

Reserveren gebeurt in eerste instantie voor een tafeltje op het terras. Mocht het koud of nat zijn, dan is het uiteraard ook mogelijk om binnen plaats te nemen. Indien nodig vragen we je deze keuze te maken bij binnenkomst.

Verder nog een paar old-school regels:
– Kom op tijd. Indien je meer dan 10 minuten te laat bent, komt jouw reservering te vervallen
– Mocht je een reservering met eindtijd boeken, houd hier dan rekening mee
– Geniet, relax, ontspan. Wij zorgen voor de rest

Laten we er weer een heerlijk mooi seizoen van maken!

Don’t worry be happy, everything will be allright,

Norbert, Romina, Lisa, Nathan, Marlijn, Niels, Koen, Anne & de rest van team Sand & Pepper